Tinichigerie si vopsitorie profesionala in Gaesti si Targoviste

AMG service auto din Gaesti iti ofera si servicii de tinichigerie si vopsitorie auto (identificare culoare/nuanta cu fotospectometru) pentru a completa multitudinea de servicii prestate.

Echipa noastra de vopsitori profesionisti folosesc cu iscusinta echipamente moderne, de ultima generatie si materiale de calitate ireprosabila, pentru ca tu sa fi profund multumit de rezultatul final.

Masina ta va arata ca noua

Fie ca iti doresti sa schimbi ceva la masina ta sau in cazul unei situatii mai putin placute cand esti implicat intr-un accident iar masina are de suferit, echipa AMG iti vine in ajutor cu servicii devopsitorie/tinichigerie la preturi avantajoase.

Cu mana de lucru buna si cu ajutorul fotospectometrului iti oferim intotdeauna lucrari de calitate, in timp optim.

Pentru ca iubim masinile si pentru ca ne dorim ca la final sa fi multumit de rezultatul obtinut, service-ul auto din Gaesti dotat cu tinichigerie si vopsitorie detine cele mai noi tehnologii. Iti oferim tehnologii moderne de lucru iar echipa noastra este capabila sa rezolve orice problema intr-un mod impecabil.

vopsitorie auto gaesti - vopsitorie auto targoviste

Vrei ca masina ta sa arate ca noua?

Programeaza-te pentru servicii de vopsitorie auto profesionala in Gaesti si Targoviste.

tinichigerie auto gaesti

Ce presupune serviciul de tinichigerie-vopsitorie?

Noi nu iti oferim doar rezultate profesionale, ci iti oferim si garantia unor lucrari durabile:

Vino la AMG si beneficiaza de servicii de vopsitorie si tinichigerie auto de calitate in Gaesti sau Targoviste! Iti oferim garantia unor lucrari realizate cu atentie sporita si responsabilitate.