Polish auto profesional in Gaesti si Targoviste

Serviciul de polish auto pe care ti l-am pus la dispozitie, este gandit sa mentina sau sa redea aspectul placut al vopselei de pe autoturismul tau.

La service-ul auto AMG din Gaesti includem in gama noastra multipla de servicii si serviciul profesional de polish, serviciu ce iti garanteaza rezultatul ce iti va depasi standardele de asteptare la preturi accesibile.

Masina ta va straluci

Cu serviciul de polish profesional ii vom da un refresh masinii tale din punct de vedere estetic, intr-un singur pas.

Polish-ul profesional va face ca masina ta sa straluceasca, cu un lac cu pana la 70% din imprefectiuni eliminate. Echipa noastra va folosi pentru masina ta doar materiale, scule si solutii de calitate pentru garantia unui rezultat profesional.

Pentru ca ne dorim sa iti oferim rezultate cat mai profesionale, am dezovltat pachete multiple de polish, de la polishuri de intretinere pana la polishuri complexe ce trebuiesc efectuate in mai multi pasi (abraziv, mediu, fin, ultra-fin, cu sau fara slefuire manuala) in cazul masinilor cu zgarieturi de marimi diverse.

detailing auto gaesti - detailing auto targoviste
polish profesional targoviste

Servicii premium

Ne-am propus sa iti oferim nu doar servicii profesionale de calitate ci si preturi accesibile pentru tine, astfel iti vom masura lacul si iti vom inspecta zonele cu lac sarit gratuit pentru a ne asigura ca masina ta este pregatita pentru a primi stralucire printr-un polish efectuat ca la carte.

Polish auto profesional:

Programeaza-ti masina pentru o examinare urmata de efectuarea unui polish profesional la service-ul nostru din Gaesti!