Ozonificare sisteme de ventilatie

Acum, la AMG service auto din Gaesti, iti poti curata aerul din autovehiculul tau, astfel incat atunci cand te vei urca la volan sa sofezi intr-o atmosfera placuta.

In cadrul atelierului nostru iti oferim cu profesionalism si serviciul de ozonificare pentru igienizarea instalatiei de climatizare, ce contribuie la indepartarea mirosurilor neplacute din interiorul masinii tale si la reimprospatarea aerului.

De ce sa apelezi la servicii de ozonificare?

Procesul de ozonificare sisteme de ventilatie a fost introdus in portofoliul nostru de servicii pentru a te ajuta sa scapi de mirosurile neplacute din masina ta.

Combatem eficient bacteriile si virusii, ca tu sa beneficiezi la final de o curatare sanatoasa efectuata de personalul nostru calificat.

Ozonul are o putere de dezinfectare extrem de eficienta in curatarea sistemului de clima auto si in eliminarea mirosurilor cauzate de microorganismele ce se dezvolta in instalatia de climatizare. Este 100% ecologic.

ozonificare sisteme de ventilatie

Beneficiile ozonificarii sistemului de ventilatie

Te-ai saturat de mirosul de tigara din masina ta? Este momentul sa schimbi aerul din automobilul pe care il conduci apeland la serviciul nostru pe care ti l-am pus la dispozitie: ozonificare sisteme de ventilatie.

Un autoturism curat cu adevarat in interior este un autoturism cu aer proaspat. Iti recomandam solicitarea serviciului de ozonificare doar dupa ce masina ta a fost curatata la interior, iar astfel, in doar cateva minute, aerul din masina ta se va schimba ca tu sa fi pe deplin multumit!