Servicii de mecanica auto

Iti doresti un service auto care sa iti ofere servicii optime de mecanica auto in Gaesti sau Targoviste?

La service-ul nostru AMG din Gaesti vei gasi intotdeauna servicii la calitatea pe care o doresti. In cadrul atelierului nostru efectuam lucrari de mecanica auto cu orice grad de dificultate, de la schimbul de ulei pana la reconditionarea motoarelor.

Rezolvam problemele masinii tale

Ne mandrim cu experienta pe care am dobandit-o in activitatea noastra, experienta ce ne-a ajutat sa capatam un grad ridicat de profesionalism pe toata durata desfasurarii lucrarilor pe care le efectuam.

Folosim documentatia tehnica specifica fiecarei operatiuni efectuate si investim permanent in achizitionarea materialelor si sculelor necesare pentru ca la final sa iti oferim rezultatul optim.

Daca iti doresti ca masina ta sa fie in siguranta, garantam lucrari efectuate cu grija si deosebita atentie la detalii. Doar asa ne vom asigura ca lucrarile de mecanica auto vor fi de calitate.

service auto gaesti - service auto targoviste

Service auto autorizat RAR

Iti oferim servicii complete de mecanica auto pentru orice marca de masina. Programeaza-te acum!

mecanic auto gaesti

Service auto multimarca Gaesti

Oferim servicii de mecanica auto pentru orice marca si model de autovehicul pentru ca ne-am testat si imbunatatit permanent echipa de mecanici astfel am capatat exprienta pentru orice tip de motor auto. Furnizam servicii de mecanica auto indiferent de gradul acestora de complexitate.

Nu ezita sa ne contactezi sau sa ne vizitezi direct la service ul auto AMG din Gaesti in cazul in care masina ta a intampinat vreo dificultate ce impiedica buna functionare a acesteia. Absolut toate problemele vor fi mai intai identificate corespunzator urmand sa gasim solutii rapide si eficiente pentru ca tu sa te poti deplasa cu ajutorul ei in cel mai scurt timp.

Tipuri de operatii efectuate

Sistemul de franare

Sistemele de directie si suspensie

Sistemul de esapament

Service motor

Cutie de viteze

Ambreiaj si volanta

Sistemul de racire