Cu noi conduci in siguranta

La AMG service auto din Gaesti, geometria rotilor tale este efectuata prin intermediul aparatelor performante 3D de ultima generatie marca Jhon Bean V2380.

Acestea regleaza eficient unghiul de fuga, unghiul de cadere si unghiul de convergenta al masinii tale.

In plus, beneficiaza de cea mai complexa baza de date pentru autovehicule, fiind incluse peste 20.000 de modele de autoturisme, masini 4X4, autoutilitare si furgonete.

Geometrie 3D in Gaesti si Targoviste

Realizata de personal special instruit, cu echipamente de ultima generatie.

Pentru ca ne dorim ce este mai bun pentru tine si masina ta, aparatura moderna dotata cu tehnologie 3D permite specialistilor AMG service auto sa efectueze serviciul de geometrie roti, precis cu un raport calitate-pret exceptional.

Efectuam servicii de calitate pentru ca tu sa fi multumit, asadar iti oferim o geometrie corect executata de mecanicii nostril profesionisti ce asigura o directie de rulare liniara. Unghiurile rotilor vor redevenii paralele intre ele si perpendicular pe suprafata de rulare, conform valorilor indicate de fondatorul masinii pe care tu o conduci.

service auto Dambovita

Ai nevoie de geometrie auto 3D in Gaesti sau Targoviste?

Ofera-ne mai mult informatii si revenim cu oferta in cel mai scurt timp posibil!

geometrie 3D gaesti

Eficienta si precizie

AMG service auto iti recomanda sa efectuezi geometria directiei la fiecare schimb sezonier de anvelope sau la fiecare 10.000 km parcursi.

O simpla geometrie a directiei, executata corect de profesionisti cu ajutorul tehnologiei de ultima generatie te scapa de cheltuieli ulterioare, neprevazute, si iti ofera manevrabilitate si siguranta in orice situatie.

Timpul tau de asteptare nu va fi lung, geometria rotilor din fata si din spate va fi reglata de echipa noastra in aproximativ 30 de minute.

Nu iti ramane decat sa ne contactezi pentru o programare iar noi ne vom ocupa de geometrie roti 3D in Gaesti si Targoviste.

Cand se realizeaza geometria directiei?

De ce sa lucrezi cu noi?

Te poti baza pe noi ca vom face perfect geometria rotilor tale.

Car Repair Service is a family owned and operated auto 

inherited the shop from his father.

Mecanici specializati

Mecanicii AMG sunt oameni rigurosi, bine pregatiti, care realizeaza intotdeauna lucrari de calitate.

Rampe echipat complet

Service-ul nostru auto din Gaesti este echipat cu utilaje ultramoderne, iar masina ta este pe maini bune.